4. Danışanlarımızın Değerlendirilmesi

4. Danışanlarımızın Değerlendirilmesi

 

 

Biz fonksiyonel tıp online danışma portalı olarak sizlerle görüşmeden önce, rahatsızlıklarınız ve tıbbi geçmişiniz hakkında çok ayrıntılı bilgiler alırız (“Danışan Şikayet Sorgulama Formu” ve “Şikayetlerin Şiddetlerini Değerlendirme Formu”), bunları skorlama ve değerlendirme tabloları içerisinde analiz eder, danışanımızın şikayetlerinizin hastalıklarınızla olan bağlantılarını düşünür, plan yapar ve henüz sizlerle karşılaşmadan birlikte alacağımız yolu çizmiş oluruz. 

Her branştan ve her çeşitten tetkikler üzerinde uzun süreler çalışırız. Henüz sizlerle karşılaşmadan sizinle ilgili yaklaşık 2 saat kadar çalışmış oluruz. Bu nedenle bir gün içinde sadece birkaç danışan kabul edebiliriz. 
Danışanımız bizden ayrıldıktan hemen sonra takip süreci başlar. Bu süreç de aynen ilk aşama gibi, danışanımızın günlük yemek öğünlerini, egzersiz durumunu, uyku düzenini, stres ve stresle baş edebilme durumunu ve günlük şikayet takiplerini kapsamaktadır. 

Yani fonksiyonel tıp danışmanlık hizmeti bir “muayene” değildir. Siz gelmeden başlayan ve siz gidince devam eden bir süreçtir. “Bütüncül sağlık yönetim danışmanlığı” sürecidir.